Email Security
Zaštitite email komunikaciju Symantec Email Security rešenjima
Email je najčešći vektor sajber napada, što čini implementaciju naprednih mera email zaštite imperativom. Zlonamerni akteri često iskorišćavaju ranjivosti emaila kako bi dostavili malver, izvršili phishing napade i druge prevare.
Net++ technology prepoznaje izuzetnu važnost zaštite email komunikacije, a Symantec Email Security rešenja koja nudimo su posebno dizajnirana da se nose sa ovim sve složenijim pretnjama.
Symantec Email Security rešenja pružaju napredno otkrivanje pretnji i sveobuhvatnu zaštitu od napada putem emaila.
Symantec Email Security
Symantec Email Security rešenja pružaju napredno otkrivanje pretnji i sveobuhvatnu zaštitu od napada putem emaila. Ova zaštita se sastoji od više slojeva bezbednosnih tehnologija. Osnažena je informacijama najveće svetske civilne obaveštajne mreže, Symantec Global Intelligence Network (GIN), koja pruža uvide u pretnje širom sveta.
Symantec email security portfolio omogućava vam da:
  • Sprečite evoliurajuće i Zero-Day pretnje
  • Izolujte linkove i priloge u mejlovima za vrhunsku zaštitu
  • Brzo odgovorite na bezbednosne pretnje
  • Integrišete imejl bezbednost sa Symantec ili drugim IT security ekosistemom.

Upoznajte se sa Symantec Email Security portfoliom

/Symantec%20Email%20Security.cloud
Symantec Email Security.cloud
Zaustavite malver, spam i maliciozne linkove pomoću cloud servisa koji se integriše sa Office 365, Google aplikacijama i drugim servisima.
/Email%20Threat%20Detection%20and%20Response
Email Threat Detection and Response
Uz ovaj Add-On zaustavićete ciljane i napredne email pretnje uz punu vidljivost, prioritetnu reakciju i automatizovanu remedijaciju.
/Symantec%20Messaging%20Gateway
Symantec Messaging Gateway
Zaštitite dolaznu i odlaznu email komunikaciju on-premises. Zaustavite 99% spama, malver i ciljane napade.
Symantec Email Security.cloud
Symantec Email Security.cloud je kompletno rešenje za email bezbednost koje štiti imejl u cloudu, kao što su Microsoft Office 365 i Google Gmail, kao i lokalni email kao što je Microsoft Exchange.
Email Security.cloud blokira nove i sofisticirane email pretnje kao što su ransomware, spear phishing i Business Email Compromise (BEC) kroz višeslojnu odbranu. Symantec Email Security.cloud možete dodatno osnažiti kroz tri add-ona:
Symantec Email Threat Detection and Response, štiti od naprednih pretnji, pruža duboku vidljivost i brz odgovor u slučaju ciljanih napada.
Dodatno, Symantec Email Fraud Protection omogućava organizacijama da automatizuju autentifikaciju pošiljaoca koristeći DMARC, štiteći sve primaoce od napadača koji se lažno predstavljaju.
Email Threat Isolation otvara sumnjive linkove u mejlovima u izolovanom kontejneru, što omogućava korisnicima da bez rizika dolaze u kontakt sa nebezbednim veb-sajtovima i fajlovima, jer su malver ili phishing napadi blokirani.
Symantec Messaging Gateway
Za organizacije kojima treba on-premises email zaštita, Symantec Messaging Gateway je moćno i pouzdano rešenje. Sa sofisticiranim mehanizmima za prevenciju pretnji, filtriranjem sadržaja i anti-spam mogućnostima, Messaging Gateway pruža sveobuhvatnu zaštitu od email pretnji.
Messaging Gateway zaustavlja više od 99% neželjene pošte, uz manje od 1 u milion lažno pozitivnih rezultata i efikasno reaguje na nove email pretnje uz automatska antispam i antimalver ažuriranja. Messaging Gateway se integriše sa Symantec Content Analysis za naprednu zaštitu protiv malicioznih fajlova i sa Symantec Web Isolation za dodatne nivoe zaštite linkova i priloga.

Maksimizirajte vrednost email rešenja uz naše usluge

Net++ technology ide dalje od prodaje vrhunskih proizvoda. Nudimo i niz vrhunskih usluga kako bismo osigurali da su vaša Symantec Email Security rešenja optimizovana za maksimalnu efikasnost:

Konfiguracija i prilagođavanje:
Naš stručni tim će vam pomoći u konfigurisanju i prilagođavanju Symantec Email Security rešenja prema vašim specifičnim zahtevima. Prilagođavamo podešavanja i polise kako bi se uskladile sa jedinstvenim potrebama vaše organizacije.
Lokalna podrška i održavanje:
Sa našim posvećenim lokalnim timom podrške, možete računati na brzu pomoć za sve probleme vezane za email bezbednost. Nudimo kontinuirane usluge održavanja i ažuriranja, kako biste osigurali da vaša infrastruktura za email bezbednost radi sa maksimalnom efikasnošću.
Provera stanja i optimizacija performansi:
Osigurajte kontinuiranu efikasnost i efektivnost vaše infrastrukture za email bezbednost uz naše sveobuhvatne usluge provere stanja. Naši iskusni tehničari će analizirati vašu konfiguraciju, identifikovati ranjivosti i pružiti preporuke za poboljšanje vašeg bezbednosnog statusa vezanog za email.
Obuka administratora:
Naši programi obuke pružaju vašim administratorima znanje potrebno za optimizaciju performansi vaših Symantec Email Security rešenja, odgovor na evoluirajuće pretnje i maksimiziranje koristi od vaših investicija u email bezbednost.

Zaštitite svoju email komunikaciju i unapredite bezbednost vaše organizacije

Kontaktirajte nas danas da biste dobili više informacija o Symantec Email Security rešenjima i stručnim uslugama koje smo osmislili za vas.