Usluge Phishing testiranja
Ojačajte svoju odbranu od phishing napada

Prva linija odbrane od phishinga - Vaši zaposleni

Phishing napadi su postali sve popularniji među sajber kriminalcima, jer su efikasna metoda za iskorišćavanje ljudskih slabosti i neovlašćen pristup osetljivim informacijama. Izuzetno je važno da kompanije edukuju svoje zaposlene o phishingu i sprovode preventivne mere kako bi umanjile rizike od ove pretnje.

Net++ technology nudi sveobuhvatne usluge testiranja na phishing i obuke podizanja svesti o phishingu kako bismo pomogli organizacijama da ojačaju svoju odbranu i stvore kulturu svesti o sajber bezbednosti.

Značaj edukacije o phishingu
Phishing napadi često se oslanjaju na tehnike socijalnog inženjeringa kako bi prevarili pojedince da otkriju poverljive informacije ili izvrše radnje koje ugrožavaju bezbednost. Zaposleni koji nisu upoznati sa taktikama koje napadači koriste postaju lak plen. Obrazovanje vaših zaposlenih o phishingu omogućava im da prepoznaju sumnjive email poruke, linkove ili zahteve i da adekvatno reaguju, smanjujući tako verovatnoću da postanu žrtve phishing prevara.
Usluge simulacije phishinga
Otkrijte ranjivosti i procenite spremnost na phishing napad
Naše usluge testiranja na phishing uključuju simulaciju stvarnih phishing scenarija kako bismo procenili spremnost vaših zaposlenih da prepoznaju phishing pokušaje i pravilno reaguju u rizičnim situacijama. Kreiramo ubedljive phishing mejlove prilagođene vašoj organizaciji i distribuiramo ih vašim zaposlenima. Ove e-poruke pažljivo su osmišljene da oponašaju uobičajene tehnike phishinga, pružajući realističnu simulaciju stvarnog napada. Nakon završetka testiranja, pružamo vam sveobuhvatni izveštaj koji detaljno opisuje rezultate, uključujući informacije o tome ko je pao na simulirani phishing pokušaj, ko je kliknuo na zlonamerne linkove i druge relevantne uvide
Obuka o svesti o phishingu i sajber bezbednosti
Osnažite svoje zaposlene
Pored testiranja na phishing, nudimo sveobuhvatne programe online obuke kako bismo povećali svest i edukovali vaše zaposlene o rizicima i najboljim praksama vezanim za phishing i sajber bezbednost. Naši obrazovni moduli osmišljeni su da budu pristupačni široj publici, omogućavajući svima da lako prate kurs i razumeju lekcije. Preporučujemo da lekcije dostavljamo jednom nedeljno, u skladu sa najboljim praksama, ali možemo se prilagoditi i drugačijem ritmu koji više odgovara vašoj kompaniji. Obuka obuhvata različite teme, uključujući prepoznavanje phishing poruka, prepoznavanje uobičajenih taktika phishinga, razumevanje važnosti bezbednosti lozinki i prijavljivanje sumnjivih aktivnosti. Pružanjem zaposlenima znanja i veština za otkrivanje i sprečavanje phishing napada stvarate snažnu liniju odbrane protiv sajber pretnji.

Sinergija testiranja na phishingu i obuke zaposlenih

Iako se usluge testiranja na phishingu i obuke podizanja svesti o phishingu mogu koristiti odvojeno, pravi značaj leži u njihovom kombinovanju kako bi se postigao maksimalan napredak u sajber bezbednosti. Testiranje na phishing pomaže u identifikaciji ranjivosti i merenju efikasnosti svesti zaposlenih, dok obuka o svesti jača njihovo znanje i sposobnosti reagovanja. Zajedno, ove usluge stvaraju holistički pristup u borbi protiv phishing napada i podstiču svest o bezbednosti u okviru vaše organizacije.

Unapredite svoju sajber odbranu danas

Net++ technology posvećen je pomaganju organizacijama da se zaštite od neprestano evoluirajuće pretnje phishing napada. Naše usluge testiranja na phishing i obuke podizanja svesti o phishingu osmišljene su kako bi ojačale vašu odbranu i osnažile vaše zaposlene da postanu prva linija odbrane protiv sajber pretnji.

Kontaktirajte nas danas kako biste zaštitili osetljive informacije vaše organizacije i razvili kulturu svesti o sajber bezbednosti.