Usluga lokalne podrške
Net++ technology nudi širok spektar usluga podrške za proizvode iz svoje ponude koje se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Ključno pojačanje za vaš tim

Tempo promena u oblasti sajber bezbednosti, kao uostalom i čitavog današnjeg IT-ja, je gotovo galopirajuć. Za većinu IT timova praćenje tog tempa je veliki izazov. IT timovi su preopterećeni poslom i jedva izlaze na kraj sa svakodnevnim zahtevima, pa im ostaje malo vremena da budu u toku sa inovacijama iz oblasti sajber bezbednosti. Zbog toga korišćenje naših usluga podrške može vašoj organizaciji pomoći da izvuče maksimum iz ulaganja u bezbednosnu tehnologiju.

Znanje i iskustvo u službi sajber bezbednosti

Da bi vaša bezbednosna infrastruktura nesmetano radila, od ključne je važnosti da se problemi brzo rešavaju, ili još bolje ako se otkriju i pre nego što uspeju da naprave probleme. Za to je potrebno znanje i iskustvo, a članovi našeg tima ga imaju. Naš tim za podršku ima višegodišnje iskustvo u implementaciji i održavanju Symantec, Palo Alto Networks, ManageEngine i drugih rešenja iz našeg portfolija.

Zašto da izaberete našu podršku?

Jer su naši ugovori prilagođeni vama
Za svakog korisnika prilagođavamo ugovor o nivou usluge, što korisnicima više odgovara od standardnih ugovora bilo kog proizvođača. Naše vreme odgovora je kraće, dobijate direktan pristup stručnim inženjerima, kao i prilagođene izveštaje i proveru stanja sistema.
Zbog direktnog pristupa stručnjacima
Kod nas nema eskaliranja i prosleđivanja problema između timova različitih nivoa stručnosti. Svojim klijentima omogućavamo direktan pristup stručnjacima najvišeg nivoa.
Zato što govorimo istim jezikom
Kada vam je potrebna pomoć važno je da vas strana od koje pomoć tražite dobro razume. Bez jezičke barijere se problemi brže i lakše rešavaju, a u kritičnim situacijama svaki minut je dragocen.
Zbog neograničene podrške
Ugovori o podršci ne ograničavaju vas na određeni broj poziva, kejsova i slično. Naši klijenti dobijaju neograničenu podrška emailom, telefonom i udaljenim pristupom.
Problematične zadatke prepustite nama
Fokusirajte se na druge poslovne zahteve
Naše usluge podrške pojednostaviće operacije i podstaći će efikasnost vašeg IT-ja. Odnos sa našim korisnicima je partnerski. Pažljivo vas slušamo kako bismo razumeli vaše okruženje, prioritete i izazove sa kojima se susrećete. Zajedno oblikujemo našu saradnju kako bismo izvukli maksimum iz tog odnosa.
Podrška krojena po vašoj meri
Usluge podrške proizvođača retko su u skladu sa jedinstvenim potrebama korisnika.
Na prvi pogled, proizvođač se čini kao logičan izbor kada birate ugovor o podršci za neki proizvod. Oni ga prave, tako da moraju biti u stanju da ga poprave kada se pokvari. Iako je to tačno, često je veoma teško dobiti visokokvalitetne usluge podrške koje su prilagođene vašim potrebama. Naš model podrške se više fokusira na vas, korisnika. Naši stručnjaci će se pre svega potruditi da razumeju vaše poslovanje i vaš problem i tako pružiti podršku prilagođenu vašim potrebama.

Spremni smo za nove izazove

Predupredite pretnje i maksimalno iskoristite svoja ulaganja, izaberite Net++ podršku.