Usluge penetration testiranja
Razmišljajte kao haker i unapredite svoju sajber odbranu

Preduhitrite napadače

U današnjem digitalnom okruženju u kom sajber pretnje vrebaju na svakom kliku, ključno je da organizacije imaju jaku i otpornu sajber odbranu. Ispitivanje mogućnosti proboja (penetration testing) je snažan alat za identifikaciju ranjivosti i poboljšanje bezbednosti vašeg digitalnog okruženja. Naše sveobuhvatne penetration testing usluge pružaju vam uvid u sposobnost vaše infrastrukture da odoli napadačima.

Zašto su vašoj kompaniji potrebne penetration testing usluge?

Testiranje mogućnosti proboja je ključno za otkrivanje ranjivosti u vašem okruženju pre nego što ih iskoriste napadači. Evo nekoliko razloga zašto su vašoj kompaniji potrebne naše usluge:

Pomoći ćemo vam da otkrijete da li vaše okruženje može odoleti kreativnim napadačima i pretnjama u kojima se koriste specijalizovani alati.
Omogući ćemo vam da bolje razumete rizike sa kojima se suočavate i, u skladu sa tim, moći ćete da prilagodite vašu bezbednosnu strategiju.
Otkrivanje potencijalnih pretnji unutar organizacije i pružiće bolje uvide vašem IT timu, koji će zbog toga moći da donese pametne odluke o bezbednosti.
Razumevanje rizika kojima ste izloženi
Penetration testing je esencijalan korak u zaštiti vaše organizacije od napada. Omogućava vam da saznate koje ranjivosti postoje u vašem sistemu i koje metode bi napadači mogli da koriste da bi ih iskoristili. Naš tim sertifikovanih etičkih hakera primenjuje napredne tehnike i metodologije kako bi simulirao stvarne napade na vaše sistemsko okruženje. Ovo vam pruža duboko razumevanje rizika sa kojima se suočavate i omogućava vam da preduzmete preventivne mere zaštite.
Interni penetration testing
Ojačajte vaše interne kontrole
Naša usluga unutrašnjeg ispitivanje mogućnosti proboja je namenjena otkrivanju potencijalnih ranjivosti u vašim internim sistemima i kontrolama. Pregledamo i testiramo vaše interne bezbednosne kontrole, kao što su pravila firewalla, kontrola pristupa korisnika i drugi mehanizmi koji ograničavaju pristup. Ovo nam omogućava da identifikujemo slabosti i propuste koje bi napadači mogli da iskoriste. Naši etički hakeri pronalaze i analiziraju potencijalne pretnje iznutra i pružaju vam uvide koji omogućavaju vašem IT timu da donese pametne odluke o bezbednosti.
Eksterni penetration testing
Otkrijte ranjivosti izvan vašeg perimetra
Pored unutrašnjeg testiranja, naše usluge obuhvataju i spoljašnje testiranje proboja. Ovo je ključno za identifikaciju ranjivosti koje napadači mogu da iskoriste izvan vaše organizacije. Naš tim sarađuje sa vama kako bi definisao ciljeve i oblasti koje treba testirati. Pažljivo analiziramo i testiramo vaše resurse, uključujući IP adrese, veb aplikacije, DNS, SWIFT servise, email infrastrukturu, VPN i druge uređaje, kako bismo otkrili potencijalne ranjivosti. Nakon testiranja, pružamo vam detaljne izveštaje o pronađenim ranjivostima i preporuke za njihovo otklanjanje.

Iskusni etički hakeri su uz vas

Naš penetration testing tim sastoji se od sertifikovanih etičkih hakera sa bogatim iskustvom u sajber bezbednosti. Oni poseduju stručnost i veštine potrebne za otkrivanje ranjivosti i simuliranje napada, ali sa etičkim pristupom i bezbednim metodologijama. Naši stručnjaci koriste kombinaciju automatizovanih alata i ručnih tehnika kako bi identifikovali šupljine u vašoj odbrani. Svoje nalaze detaljno dokumentuju i pružaju vam jasne preporuke za poboljšanje bezbednosti.

Obezbedite pouzdanu i efikasnu zaštitu

Uz penetration testing usluge koje nudi Net++ technology, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdanu i efikasnu zaštitu za vašu organizaciju. Naš tim sertifikovanih etičkih hakera poseduje stručnost i iskustvo potrebno za identifikaciju ranjivosti i pružanje relevantnih preporuka za poboljšanje.

Oslonite se na nas kako biste unapredili svoju odbranu i smanjili rizike od sajber pretnji. Kontaktirajte Net++ technology danas i dopustite nam da vam pružimo najbolju moguću zaštitu.