Opšti uslovi korišćenja sajta
Upoznajte se sa opštim uslovima korišćenja sajta i politikom privatnosti podataka
Ovaj veb-sajt je u vlasništvu Net++ technology d.o.o. Korišćenje ovog sajta podleže sledećim uslovima i pravilima. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove i pravila jer će se smatrati da ste ih prihvatili korišćenjem sajta. Ukoliko se ne slažete sa uslovima i pravilima, molimo vas da ne koristite sajt.
Sadržaj sajta
Ovaj web-sajt i svi njegovi delovi služe isključivo u informativne svrhe. Net++ technology ne daje garancije za tačnost, primenljivost i potpunost informacija i neće biti odgovoran za eventualne greške ili propuste u vezi sa tim informacijama. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave izmenimo sadržaj ovog sajta.
Linkovi ka drugim sajtovima
Linkovi ka nezavisnim sajtovima koje možete pronaći na ovom sajtu postavljeni su isključivo radi vaše koristi. Net++ technology nema kontrolu nad sadržajem tih sajtova i ne snosi odgovornost za njih niti za njihov sadržaj. Net++ technology ne pruža nikakve garancije i ne preuzima obaveze u vezi sa tim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se na njima mogu naći, niti za rezultate koji mogu proisteći iz njihove upotrebe. Pristupanje sadržaju sa drugih sajtova na koje vas usmeravaju linkovi sa našeg sajta vršite na sopstvenu odgovornost.
Praćenje korišćenja sajta
Ovaj sajt koristi analitiku koju pruža treća strana i služi nam za praćenje i merenje korišćenje sajta, a sve u cilju kreiranja boljeg sadržaja. Alati za analitiku sakupljaju informacije kao što su dužina zadržavanja na sajtu ili na određenim stranama i pomažu nam da shvatimo na koji način možemo da unapredimo sajt.
Takođe, koristimo plugin-ove koji omogućavaju integraciju sa drugim sajtovima ili prikazivanje sadržaja drugih sajtova na našim stranicama (kao što je ugrađivanje YouTube videa). Da bi ove funkcije bile moguće, sajtovi postavljaju kolačiće preko našeg sajta koje koriste na način koji je naveden u njihovim politikama privatnosti.
Politika privatnosti podataka
Net++ technology poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da prikupljamo određene informacije o korisnicima putem ovog sajta, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom obrade tih podataka.
Kako prikupljamo lične podatke?
Net++ technology prikuplja samo one lične podatke koje nam vi dobrovoljno ostavite putem registracije, popunjavanja formulara ili slanjem poruka putem sajta. Uobičajeni podaci koje možemo prikupiti uključuju vaše ime, prezime, email adresu, kontakt telefon, firmu u kojoj radite i poziciju koju obavljate.
Kako koristimo vaše lične podatke?
Podaci koje prikupljamo koristimo isključivo u svrhe pružanja informacija o našim uslugama, odgovaranja na vaše upite i unapređenja naše ponude. Vaše lične podatke nećemo deliti, prodavati ili iznajmljivati trećim licima bez vašeg pristanka, osim ako to nije zakonom propisano ili je neophodno u svrhu izvršenja naših usluga ili zakonskih obaveza.

Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja.
Bezbednost podataka
Net++ technology preduzima odgovarajuće mere da zaštiti vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa ili otkrivanja. Međutim, imajte u vidu da prenošenje informacija putem interneta uvek nosi određeni rizik i da nijedna metoda prenosa ili skladištenja podataka nije potpuno sigurna. Stoga, uprkos našim naporima da zaštitimo vaše podatke, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.
Pristanak i izmene politike privatnosti
Korišćenjem ovog sajta, dajete svoj pristanak na našu Politiku privatnosti podataka. Ova Politika privatnosti može biti ažurirana ili izmenjena s vremena na vreme. Molimo vas da redovno posetite ovu stranicu kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama.

Za sva dodatna pitanja ili zahtev za pristup, ispravku ili brisanje vaših ličnih podataka, možete nas kontaktirati na email adresu marketing@netpp.rs.