Usluge instalacije i konfiguracije
Za instaliranje i konfiguraciju bez problema, izaberite Net++ technology

Izabrati pouzdana i efikasna bezbednosna rešenja nije lak zadatak, ali to je tek pola puta do bezbednosti vašeg digitalnog okruženja. Rešenja u koja ste puno uložili treba da ispune očekivanja, a za to je potrebna stručna instalacija i konfiguracija.

Net++ technology vam nudi vrhunske usluge instaliranja i konfigurisanja koje garantuju podešavanje i prilagođavanje vrhunskih proizvoda iz naše ponude bez problema. Od Next Generation Firewalla, preko Endpoint i Email Security rešenja, do DLP i Endpoint enkripcije, pokriveni ste.

Prilagođeno vašim posebnim zahtevima
Uz naše usluge instalacije i konfiguracije, dobijate rešenja koja se savršeno uklapaju u vaše jedinstvene potrebe. Naše usluge su prilagođene vašim specifičnim zahtevima, osiguravajući da svaki aspekt vaše bezbednosne infrastrukture bude optimizovan kako bi pružio najviši nivo zaštite vašoj organizaciji. Uzimamo u obzir vaše poslovne ciljeve, industrijske propise i postojeće IT okruženje kako bismo postigli konfiguraciju prilagođenu vama koja poboljšava bezbednost.
Integracija tehnologije u svim razmerama i industrijama
Net++ technology ima iskustva u integraciji tehnologije u svim razmerama i u različitim industrijama. Bez obzira da li ste mala firma ili veliko preduzeće, posedujemo stručnost da bez problema integrišemo Symantec, Palo Alto Networks i ManageEngine rešenja u vašu postojeću infrastrukturu. Naš tim dobro poznaje složenosti različitih industrija i pobrinuće se da vaši specifični zahtevi budu ispunjeni sa najvećom preciznošću.
Uštedite vreme vašem IT timu, fokusirajte se na ono što je važno
Razumemo vrednost vremena vašeg IT tima i njihovu potrebu da se usredsrede na ključne zadatke. Poveravajući nama svoje potrebe za instaliranjem i konfigurisanjem, možete osloboditi vaše IT resurse i omogućiti da se posvete drugim strateškim inicijativama. Naš posvećeni tim brine se o svakom koraku procesa, od planiranja i dizajniranja do testiranja i puštanja rešenja u rad. Smanjujemo teret na vašem IT timu, omogućavajući im da usmere svoje vreme i napore na ono što je najvažnije.

Sveobuhvatne usluge za potpuni mir

Naše usluge instaliranja i konfigurisanja obuhvataju puni spektar životnog ciklusa vašeg bezbednosnog rešenja. Idemo dalje od osnovnih koraka kako bismo vam pružili sveobuhvatnu podršku koja uključuje konfigurisanje polisa, temeljno testiranje i pažljivo dokumentovanje. Naš tim osigurava da vaša bezbednosna infrastruktura ne bude samo pravilno podešena, već i dobro dokumentovana za buduću referencu. Možete imati miran san znajući da je bezbednost vaše organizacije u stručnim rukama.

Iskusite nesmetano instaliranje i konfigurisanje uz Net++ technology. Kontaktirajte sa nama danas kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtevima i dozvolite našem profesionalnom, ali prijateljskom timu da se brine o vašim potrebama za sajber bezbednošću.