Endpoint Encryption
Zaštitite osetljive podatke uz Symantec Endpoint Encryption
Laptop računari i prenosivi medijski uređaji koji mogu da skladište gigabajte podataka pružaju nam slobodu da radimo sa bilo kog mesta.
Ipak, sa ovom slobodom dolazi i povećan rizik da će izgubljeni ili ukradeni uređaji dovesti do povrede bezbednosti podataka.
Mi znamo koliko je zaštita osetljivih podataka važna za poslovanje, zato vam nudimo Symantec Endpoint Encryption.
Ovo vrhunsko rešenje omogući će vašoj organizaciji robusnu zaštitu podataka na laptopovima, radnim stanicama i prenosnim medijima.
Zaštitite se od moguće povrede podataka
Jedan od principa Zero Trust modela bezbednosti je pretpostavka povrede bezbednosti podataka.
Uprkos svim bezbednosnim mehanizmima i tehnologijama koje ste primenili da zaštitite svoje podatke, loši momci su upali. Šta sad?
Ukoliko su vaši osetljivi podaci kriptovani pomoću Symantec Endpoint Encryption rešenja, moći ćete mirnije da spavate.
Zaštitite osetljive podatke na laptopovima, radnim stanicama i prenosnim medijima
Symantec Endpoint Encryption kombinuje snažnu enkripciju celokupnog diska i prenosnih medija sa intuitivnom centralnom platformom za upravljanje kako bi zaštitio osetljive podatke od gubitka ili krađe, i pomogao administratorima da dokažu da je uređaj bio enkriptovan u slučaju gubitka.
Ključne karakteristike i prednosti Symantec Endpoint Encryption su sledeće:
/Moćna%20enkripcija
Moćna enkripcija
SEE koristi vodeće algoritme za enkipciju kako bi osigurao da vaše osetljive informacije ostanu nečitljive i nedostupne neovlašćenim osobama. Ovaj modul pomoći će vam da se pridržavate različitih vladinih i industrijskih zahteva kao što su PCI DSS i GDPR.
/Maksimalna%20zaštita
Maksimalna zaštita
Tokom inicijalne faze enkripcije, Symantec Endpoint Encryption enkriptuje svaki disk sektor po sektor, obezbeđujući da nijedan fajl ne ostane neenkriptovan radi maksimalne zaštite.
/Lakoća%20korišćenja
Lakoća korišćenja
Nakon enkripcije, korisnik samo jednom unosi svoju lozinku, a tehnologija jednokratne prijave ih vodi do glavnog ekrana, eliminišući potrebu za unosom više lozinki. Prilikom pristupa informacijama, dešifrovanje i ponovno enkriptovanje se odvijaju trenutno, pružajući besprekoran doživljaj.
/Centralizovano%20upravljanje
Centralizovano upravljanje
Automatizacija i upravljanje ključevima su ključni za uspeh prilikom implementacije rešenja za enkripciju. SEE nudi integrisanu platformu za upravljanje koja omogućava organizacijama brzo implementiranje i upravljanje rešenjem za enkripciju krajnjih tačaka sa jedne konzole.

Integracija sa Data Loss Prevention

Za vrhunsku bezbednost podataka
Osetljivi podaci često se prenose na nezaštićene uređaje zbog grešaka korisnika. Symantec Endpoint Encryption pomaže u rešavanju ovog problema integracijom sa Symantecovim vodećim rešenjem za sprečavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention - DLP).
Kako korisnici akumuliraju informacije na laptopovima i desktop računarima, DLP skenira ove podatke, označava osetljiv sadržaj i prati aktivnosti korisnika na mreži i van nje. Ako korisnik pokuša da prenese osetljivi materijal na prenosivi uređaj, umesto blokiranja prenosa, DLP beleži tu radnju.
Zatim, putem upozorenja koja se mogu prilagođavati, zaposleni se obaveštavaju da je fajl koji pokušavaju poslati osetljiv. Korisnicima se zatim pruža mogućnost enkripcije fajla pre autorizacije prenosa, što omogućava organizacijama proaktivno sprečavanje grešaka korisnika i obezbeđivanje kontinuiteta poslovanja, uz istovremeno obrazovanje zaposlenih o najboljim praksama u vezi sa bezbednošću.

Kompleksne usluge za vaše rešenje za enkripciju

Razumemo da implementacija pouzdanog rešenja za enkripciju zahteva više od samo vrhunske tehnologije. Zato nudimo sveobuhvatni spektar usluga prilagođenih vašim potrebama.

Konfiguracija i prilagođavanje:
Naš tim stručnjaka će tesno sarađivati sa vama kako bismo obezbedili besprekornu i optimizovanu konfiguraciju Symantec Endpoint Encryption. Razumemo kompleksnosti vaše industrije i prilagođavamo rešenje vašim specifičnim potrebama, pružajući vam sigurno okruženje bez ugrožavanja produktivnosti.
Lokalna podrška i održavanje:
Kao IT profesionalac, želite brzu i pouzdanu podršku kada su u pitanju kritična bezbednosna rešenja. Net++ technology pruža posvećenu lokalnu podršku spremnu da odgovori na sva pitanja i nedoumice koje možete imati. Budite sigurni da je naš tim uvek dostupan da vam pomogne u održavanju najviših nivoa zaštite podataka.
Health-Check:
Proaktivna procena i umanjivanje rizika su od suštinskog značaja u neprekidnoj evoluciji sajber pretnji. Naš tim redovno vrši provere stanja na vašem Symantec Endpoint Encryption rešenju kako bi identifikovao moguće probleme i preporučio best-practice mere. Budite korak ispred potencijalnih rizika uz naše sveobuhvatne procene.
Obuka administratora:
Razumemo da je stručnost vašeg tima od suštinske važnosti za optimalno korišćenje Symantec Endpoint Encryption rešenja. Net++ tehnology nudi obuke koje opremaju vaše administratore znanjem i veštinama neophodnim za efikasno upravljanje i održavanje rešenja za enkripciju.

Nemojte praviti kompromise u pogledu bezbednosti vaših osetljivih podataka.

Iskoristite snagu Symantec Endpoint Encryption da biste ojačali strategiju zaštite podataka vaše organizacije.
Kontaktirajte nas danas da bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtevima i napravili prvi korak ka poboljšanoj bezbednosti.