Endpoint Security rešenja
Zaštitite svoje krajnje tačke Symantec Endpoint Security rešenjima

Zaustavite pretnje

Zaštita vašeg poslovanja od neprestano rastuće pretnje sajber napada je od ključnog značaja u današnjem digitalnom svetu.
Net++ technology sa ponosom nudi Symantec Endpoint Security rešenja: Endpoint Security Enterprise i Endpoint Security Complete, oba zasnovana na Symantec Endpoint Protection (SEP) rešenju koje je postavilo standarde na polju endpoint zaštite.
Symantecova inovativna endpoint security rešenja štite vaše laptopove, desktopove, mobilne uređaje, servere, aplikacije, cloud sredinu, storage uređaje—sva mesta gde su smešteni vaši podaci.

Ključne funkcionalnosti i prednosti:

/Napredna%20zaštita%20od%20pretnji:
Napredna zaštita od pretnji:
Symantec Endpoint Security rešenja pružaju snažnu odbranu od sofisticiranih sajber pretnji. Osnažena najnovijim tehnologijama i podržana vodećim istraživanjima u industriji, Symantec rešenja proaktivno otkrivaju, blokiraju i saniraju poznate i nepoznate pretnje. Budite korak ispred pretnji uz obaveštavanje o pretnjama u realnom vremenu i neuporedivu zaštitu od malvera, ransomvera i Zero-day napada.
/Integrisana%20zaštita%20krajnjih%20tačaka:
Integrisana zaštita krajnjih tačaka:
Sa Symantec Endpoint Security rešenjima, dobijate sveobuhvatnu paletu integrisane zaštite. Od antivirusnih i firewall mogućnosti do prevencije upada i kontrole uređaja, ova rešenja pružaju višeslojnu odbranu koja štiti vaše krajnje tačke sa svih strana. Uživajte u miru znajući da su vaša mreža, serveri i krajnje tačke zaštićeni od neovlašćenog pristupa i zlonamernih aktivnosti.
/Jednostavno%20upravljanje%20i%20vidljivost:
Jednostavno upravljanje i vidljivost:
Upravljanje bezbednošću krajnjih tačaka nikada nije bilo lakše. Centralizovana upravljačka konzola daje vam jedinstveni prikaz krajnjih tačaka, pružajući vam detaljnu kontrolu i trenutnu vidljivost bezbednosnih događaja. Optimizujte bezbednosne operacije, primenjujte polise u celoj organizaciji i brzo reagujte na novonastale pretnje, sve iz jednog, intuitivnog interfejsa.
/Fleksibilnost%20i%20skalabilnost:
Fleksibilnost i skalabilnost:
Bez obzira da li ste mala firma ili veliko preduzeće, Symantec Endpoint Security rešenja su dizajnirana da rastu zajedno sa vašim potrebama. Uživajte u fleksibilnosti da odaberete opciju implementacije koja odgovara vašoj organizaciji, bilo da je to on premise, cloud ili hibridni model. Kako vaše poslovanje raste, Symantec Endpoint Security rešenja se jednostavno prilagođavaju kako bi zaštitila vašu mrežu i krajnje tačke.
Poređenje Symantec Endpoint Security rešenja

“U čemu je razlika?”

SEP
SES Enterprise
Opcije upravljanja
On-premises
On-Premises, Cloud, Hybrid
On-Premises, Cloud, Hybrid
Jedan agent
Podrška za mobilne i tablet uređaje, iOS i Android
Vrhunski ANTI-MALVER osnažen naprednim mašinskim učenjem
Device Control, Intrusion Prevention, Firewall, Deception
Zaštita mrežne konekcije
Active Directory Security
Endpoint Detection & Respose

Usluge podrške

Da biste iskoristili maksimum ovih izuzetnih bezbednosnih rešenja, Net++ technology vam nudi niz usluga koje će unaprediti vaše iskustvo:

Instalacija i implementacija:
Naš stručni tim obezbeđuje instalaciju i implementaciju Symantec Endpoint Security rešenja, prilagođenih vašim jedinstvenim zahtevima. Mi se bavimo tehničkim aspektima, omogućavajući vam da se fokusirate na osnovne poslovne aktivnosti bez prekida.
Pomoć u migraciji:
Prelazak sa starih sistema na Symantec Endpoint Security teći će glatko i bez stresa uz naše stručne usluge migracije. Obezbeđujemo siguran prenos vaših podataka i konfiguracija, smanjujući vreme downtima i maksimizirajući bezbednost.
Lokalna podrška i održavanje:
Naš posvećen tim podrške je ovde da vam pomogne u svakom koraku. Sa lokalnom podrškom i uslugama održavanja, pružamo brza rešenja za vaše upite i brige, osiguravajući da vaša sigurnosna infrastruktura ostane ažurna i optimizovana.
Obuka administratora:
Naš program obuke za Symantec Endpoint Security rešenja može biti prilagođen vašim specifičnim potrebama. Bilo da želite da se fokusirate na administriranje ili da se dublje uputite u tehnologije zaštite, naši kursevi će biti usklađeni sa vašim ciljevima.

Napravite prvi korak ka unapređenoj endpoint bezbednosti

Zaštitite svoje poslovanje od neprestano rastućih sajber pretnji sa Symantec Endpoint Security rešenjima. Zatražite ponudu danas i osnažite svoju bezbednosnu poziciju.
Kako biste maksimalno iskoristili vrednost vaše investicije, zakažite konsultacije i dozvolite nama da zaštitimo vaše enpointe, tako da se možete fokusirati na druge važne zadatke.