Usluge testiranja ranjivosti
Ojačajte vašu sajber odbranu

Otkrijte svoje slabe tačke

Živimo u digitalizovanom svetu u kom je značaj snažnih mera sajber bezbednosti od ključne važnosti za opstanak i budućnost poslovanja. Kao jednu od moćnih mera zaštite od potencijalnih pretnji prepoznali smo testiranje ranjivosti - vulnerability assessment. Naše sveobuhvatne usluge testiranja ranjivosti dizajnirane su da vam pomognu da identifikujete i rešite ranjivosti u vašoj IT infrastrukturi, aplikacijama i procesima, omogućavajući vam da unapredite ukupan nivo bezbednosti.

Temeljna analiza za efikasno smanjenje rizika
Identifikujte ranjivosti i ojačajte odbranu
Naš iskusni tim stručnjaka za sajber bezbednost sprovodi detaljno testiranje kojim procenjuje vaše digitalno okruženje u potrazi za različitim ranjivostima. Koristimo vodeće alate i metodologije kako bismo precizno analizirali vašu IT infrastrukturu, aplikacije i sisteme. Proučavajući svaki aspekt vašeg tehnološkog ekosistema, pružamo vam sveobuhvatan uvid u potencijalne slabe tačke i oblasti koje zahtevaju hitnu pažnju.
Interno testiranje ranjivosti
Jačanje vaših sistema
U okviru naših usluga testiranja ranjivosti, nudimo interno testiranje ranjivosti koje ima za cilj identifikovanje potencijalnih ranjivosti u vašim sistemima. Naša pažljiva analiza obuhvata pregled konfiguracija servera, aplikacija, sistema i opreme u potrazi za greškama ili slabostima koje mogu dovesti do neovlašćenog pristupa. Kada identifikujemo ranjivosti, pružamo vam detaljne preporuke o tome kako poboljšati bezbednost informacija.
Eksterno testiranje ranjivosti
Zaštita vaše online prisutnosti
Pored interne ocene ranjivosti, naše usluge obuhvataju i temeljno eksterno testiranje ranjivosti. Tesno sarađujemo sa vašom organizacijom kako bismo identifikovali ključne ciljeve i definisali obuhvat našeg testiranja u skladu sa vašim kritičnim resursima. Fokusirajući se na sisteme koji su izloženi spolja, pažljivo pregledamo IP adrese, veb aplikacije, DNS, email infrastrukturu, rutere, firewalle i druge uređaje/usluge smeštene na perimetru mreže. Kroz simulaciju stvarnih scenarija napada, otkrivamo ranjivosti koje bi zlonamerni pojedinci mogli iskoristiti. Naš tim zatim pruža sveobuhvatne izveštaje koji opisuju identifikovane ranjivosti, omogućavajući vam da ih efikasno prioritetizujete i rešite.

Holistički pristup i konkretne preporuke

Identifikacija ranjivosti je samo deo rešenja. Nakon identifikacije naš tim tesno sarađuje sa vašim IT odeljenjem kako bismo analizirali osnovne uzroke ranjivosti. Proučavajući obrasce i trendove u vašoj digitalnoj infrastrukturi, stičemo dragocena saznanja o osnovnim problemima koji doprinose bezbednosnim slabostima. Na osnovu naših saznanja, pružamo vam konkretne inicijative za unapređenje i listu preporuka prilagođenu vašim specifičnim poslovnim potrebama.

Transparentnost i saradnja
Tokom celog procesa ocene ranjivosti, dajemo prioritet transparentnosti i saradnji. Verujemo u izgradnju snažnih partnerstava sa našim klijentima i aktivno uključujemo vaš tim u proces ocene. Naši stručnjaci su na raspolaganju da odgovore na sva pitanja, adresiraju zabrinutosti i pruže smernice o najboljim praksama za smanjenje ranjivosti. Tesno sarađujemo sa vašom organizacijom kako bismo obezbedili da imate jasan uvid u nalaze i preporuke testiranja, omogućavajući vam da donesete ispravne odluke u vezi sa strategijom sajber bezbednosti.
Stručnost na koju možete računati
Usluge testiranja ranjivosti pruža naš tima stručnjaka za sajber bezbednost, sastavljen od etičkih hakera, inženjera za bezbednost i analitičara sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti. Sa njihovim znanjem i ažurnim informacijama o novim pretnjama i ranjivostima, možete biti uvereni da su potrebe vaše organizacije za sajber bezbednošću u sigurnim rukama.

Obezbedite zaštitu važnih informacija danas

Preduzmite korak ka proaktivnoj zaštiti vašeg IT okruženja ili mrežne infrastrukture. Kontaktirajte Net++ technology danas kako biste zakazali sveobuhvatno testiranje ranjivosti i ojačali bezbednosne mere vaše organizacije. Sa našom stručnošću i posvećenošću vašoj bezbednosti, možete samouvereno upravljati digitalnim okruženjem i usredsrediti se na ono što je najvažnije - uspeh vašeg poslovanja.