Ko smo mi?

Mi smo Net++ technology: Vaš pouzdani partner za sajber bezbednost

Osnovano 2002. godine, Net++ technology je jedan od pionira industrije sajber bezbednosti u Srbiji. Nudimo vodeći softver, hardver i pružamo usluge za zaštitu vaše digitalne imovine. Sa čvrstim uverenjem da je znanje moć, ponosni smo na našu stručnost i nepokolebljivu posvećenost zaštiti od pretnji u digitalnom okruženju koje se stalno razvija.

Mi nudimo sveobuhvatna rešenja prilagođena jedinstvenim bezbednosnim potrebama vaše organizacije. Partnerstvom sa vrhunskim dobavljačima u čije proizvode svim srcem verujemo, obezbeđujemo da dobijete najbolja rešenja za sajber bezbednost kojima možete verovati. Kao vodeći Symantec partner u Srbiji, dobili smo više priznanja od strane kompanije Symantec, među kojima je poslednja u nizu nagrada iz marta 2023. „Best Technical Expertise Eastern Europe“.
Naša ponuda se proteže dalje od puke prodaje proizvoda. Posvećeni smo pružanju izuzetnih usluga koje idu ruku pod ruku sa rešenjima koja nudimo. Naš tim stručnjaka specijalizovan je za usluge etičkog hakovanja, uključujući penetration testing i procene ranjivosti. Proaktivnim identifikovanjem i rešavanjem ranjivosti u vašim sistemima, osnažujemo vas da ostanete korak ispred potencijalnih pretnji.
Svesrdno delimo znanje
Obrazovanje i podizanje svesti su ključni stubovi u našem pristupu sajber bezbednosti. Čvrsto verujemo da je dobro obavešten tim vaša najjača linija odbrane. Zato pružamo sveobuhvatne programe obuke prilagođene IT administratorima, omogućavajući da oni steknu znanja i veštine neophodne za efikasno korišćenje proizvoda koje prodajemo. Pored toga, nudimo onlajn obuku podizanja svesti o sajber bezbednosti za zaposlene koji nisu tehničkog profila, zajedno sa testiranjem phishinga, kako bi se poboljšala njihova sposobnost da identifikuju i reaguju na potencijalne pretnje.
Blog

IT klinika

Kao deo naše posvećenosti razmeni znanja, vodimo dinamičan blog pod nazivom IT klinika. Ovde delimo vredne informacije, stručne savete i najnovije trendove iz sveta sajber bezbednosti. Kroz IT kliniku, cilj nam je da osnažimo organizacije sa informacijama koje su im potrebne za donošenje dobrih odluka i zaštitu svojih vrednih digitalnih vrednosti, ali i da edukujemo širu javnost o sajber pretnjama sa kojima se svi svakodnevno susrećemo.

IT klinika
Online shop

SSL sertifikati

Pored našeg sveobuhvatnog spektra usluga, predstavljamo našu onlajn prodavnicu za SSL sertifikate. Ovde ne samo da možete da kupite SSL i Code Signing sertifikate kojima ćete poboljšati bezbednost vaše digitalne infrastrukture, već možete pronaći i odgovore na najčešće postavljana pitanja o SSL/TLS-u. Naša platforma prilagođena korisniku olakšava navigaciju kroz različite opcije sertifikata i pronalaženje savršenog rešenja za potrebe vaše organizacije.

SSL sertifikati
Kada odaberete Net++ technology, dobijate više od dobavljača, dobijate posvećenog partnera kojem je stalo do vašeg uspeha. Naš tim iskusnih profesionalaca je tu da vas vodi pri svakom koraku, nudeći podršku i stručnost bez premca kako bi osigurali da vaše potrebe sajber bezbednosti budu ispunjene.
Otkrijte moć znanja. Izaberite Net++ technology kao svog pouzdanog partnera za sajber bezbednost danas.

Kontaktirajte sa nama da saznate više ili zakažete konsultacije.