Usluge procene bezbednosti
Net++ technology nudi širok spektar usluga testiranja bezbednosnih postavki vaše organizacije.

Koliko ste zaista bezbedni?

Da li brinete o bezbednosti vaše IT infrastrukture, aplikacija i procesa? Net++ technology ima tim stručnjaka za sajber bezbednost specijalizovan za pružanje sveobuhvatnih ocena bezbednosti koje će vam pomoći da zaštitite svoje poslovanje od potencijalnih pretnji. Nudimo spektar internih i eksternih ocena rizika kako bismo identifikovali ranjivosti i zaštitili vaše osetljive informacije.

Interno testiranje ranjivosti
Identifikujte ranjivosti i ojačajte odbranu
Internim testiranjem ranjivosti, detaljno analiziramo vaše sisteme kako bismo otkrili eventualne konfiguracijske greške koje mogu dovesti do neovlašćenog pristupa. Naša temeljna analiza obuhvata servere, aplikacije, sisteme i opremu, osiguravajući da je svaki aspekt vaše digitalne infrastrukture pod pažljivim nadzorom. Kada identifikujemo ranjivosti, pružamo detaljne preporuke o tome kako unaprediti vašu informacionu bezbednost, omogućavajući vam da efikasno ojačate svoju odbranu.
Eksterno testiranje ranjivosti
Zaštitite vaše najvažnije resurse
U saradnji sa vama definišemo primarne ciljeve i usklađujemo ih sa vašim najvažnijim resursima. Kroz sveobuhvatno eksterno testiranje ranjivosti, identifikujemo ranjivosti povezane sa određenim resursima kao što su IP adrese, veb aplikacije, DNS, SWIFT servisi, infrastruktura elektronske pošte, VPN ili uređaji poput tableta. Naš stručni tim pažljivo ispituje ove oblasti, ne ostavljajući ništa nedorečeno. Po završetku, pružamo vam sveobuhvatne izveštaje koji ističu otkrivene ranjivosti i nude stručne preporuke za njihovo otklanjanje.
Penetration testing
Otkrijte ranjivosti pre nego što ih drugi iskoriste
Naše penetration testing usluge prevazilaze tradicionalne procene bezbednosti. Vašem okruženju pristupamo sa načinom razmišljanja koje ima napadač u stvarnom svetu, pomažući vam da identifikujete slepe tačke i ranjivosti pre nego što ih zlonamerni akteri iskoriste. Naš stručni tim sprovodi temeljno black box testiranje vaše spoljne infrastrukture i servisa, uključujući DNS, email sisteme, rutere, firewallove, IPS i sve druge uređaje i usluge koji se nalaze na perimetru mreže. Pored toga, vršimo sveobuhvatno testiranje na IP adresama i veb aplikacijama, ne ostavljajući kamen na kamenu u potrazi za otkrivanjem potencijalnih ranjivosti. Sa našim rigoroznim pristupom, možete proaktivno ojačati svoju odbranu i ostati korak ispred potencijalnih napadača.
Phishing testiranje
Podignite svesti zaposlenih
Phishing napadi predstavljaju značajnu pretnju za preduzeća širom sveta. Da bismo osigurali da su vaši zaposleni spremni i oprezni, sprovodimo testiranje „fišing“ napada. Koristeći pažljivo osmišljene „fišing“ email poruke, distribuiramo ih vašim zaposlenima (budite sigurni da obezbeđene email adrese koristimo samo u svrhe testiranja). Kroz ovaj proces procenjujemo ko se „upecao“, ko je kliknuo i ko je možda nesvesno otkrio svoje pristupne podatke. Zatim vam pružamo detaljne izveštaje o phishing kampanji, opremajući vas informacijama potrebnim za jačanje ukupne bezbednosti vaše organizacije.

Zašto da izaberete Net++ usluge procene bezbednosti?

Tesno sarađujemo sa vašim IT odeljenjem i osobljem za IT bezbednost kako bismo stekli uvid u vašu digitalnu infrastrukturu. Analizirajući obrasce i identifikujući uzroke ranjivosti, pružamo vam dublje razumevanje rizika sa kojima se suočavate. Naš iskusni tim za ocenu sajber bezbednosti prevodi sakupljene podatke u inicijative za unapređenje, pružajući vam listu preporuka prilagođenu vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.

Stručnost na koju možete da se oslonite
Kada je u pitanju zaštita vaših osetljivih informacija, poverenje je od suštinske važnosti. Naš tim za ocenu bezbednosti čine etički hakeri i inženjeri za bezbednost sa bogatim praktičnim iskustvom u oblasti sajber bezbednosti. Sa njihovim znanjem, možete imati poverenja da će svaki aspekt vašeg digitalnog okruženja biti pregledan i zaštićen.
Partnerstvo sa Net++ technology za bezbedniju budućnost
Naše usluge procene bezbednosti dizajnirane su da vam pomognu da identifikujete potencijalne ranjivosti i implementirate efikasna bezbednosna rešenja. Sa našom dubinskom analizom i korisnim preporukama, možete proaktivno obezbediti vaše osetljive informacije i smanjiti rizike. Shvatamo da je vaše IT osoblje uvek pretrpano obavezama, zbog čega nudimo naše znanje i resurse da obavimo sveobuhvatne ocene koje oni možda nemaju vremena da sprovedu.

Kontaktirajte nas danas da započnemo put ka bezbednijoj budućnosti.

Dozvolite nam da ocenimo vaše IT okruženje ili mrežnu infrastrukturu i obezbedimo vam miran san koji zaslužujete.