Data Loss Prevention
Zaštitite najvredniju poslovnu imovinu uz Symantec Data Loss Prevention
U današnje digitalno doba, podaci su postali krvotok preduzeća. Od informacija o korisnicima do poslovnih tajni, podaci koje posedujete su dragoceni i moraju biti zaštićeni po svaku cenu.
Međutim, zaštita podataka nije jednostavan zadatak. Pretnje iz sveta sajber kriminala neprestano se razvijaju, a posledice curenja podataka mogu biti razorne.
Upravo tu na scenu stupa Symantec Data Loss Prevention (DLP).
Istražite šta čini DLP idealnim rešenjem za zaštitu informacija.
Zašto Symante DLP?
DLP je vodeća tehnologija dizajnirana da spreči curenje podataka i obezbedi sigurnost vaših osetljivih informacija.
Njegove sveobuhvatne funkcije otkrivanja, praćenja i zaštite podataka omogućavaju vam da preuzmete kontrolu nad svojim podacima i osigurate njihovu bezbednost širom vaše organizacije.
Symantec DLP vam pomaže da razumete kako se koriste vaše osetljive informacije, uključujući i to ko obrađuju i koristi koje podatke. DLP skenira laptopove i mobilne uređaje, mrežne deljene datoteke, baze podataka, kao i odobrene i neodobrene cloud aplikacije.

Ključne funkcije Symantec DLP-a

Dicovery:%20Pronađite%20osetljive%20podatke%20gde%20god%20se%20nalaze
Dicovery: Pronađite osetljive podatke gde god se nalaze
Sa DLP-om dobijate moć otkrivanja. On skenira vašu mrežu, endpointe i storage lokacije, identifikuje i klasifikuje osetljive podatke gde god se nalaze. Bilo da je reč o poverljivom dokumentu na računaru zaposlenog ili osetljivim informacijama smeštenim u mrežnim deljenim folderima, DLP ne prepušta ništa slučaju. Razumevajući gde se nalaze vaši osetljivi podaci, možete ih efikasno zaštititi od neovlašćenog pristupa.
Monitoring:%20Pratite%20upotrebu%20podataka%20u%20realnom%20vremenu
Monitoring: Pratite upotrebu podataka u realnom vremenu
DLP omogućava praćenje upotrebe podataka i njihovo kretanje u realnom vremenu unutar vaše organizacije. On pažljivo nadgleda email i web saobraćaj, osiguravajući da nijedna osetljiva informacija ne procuri u spoljni svet. Pružajući vidljivost protoka podataka, DLP vam omogućava da prepoznate potencijalne rizike i preduzmete preventivne mere za njihovo ublažavanje. Budite korak ispred curenja podataka zahvaljujući budnom praćenju koje pruža DLP.
/Information%20protection:%20Sprečite%20curenje%20podataka
Information protection: Sprečite curenje podataka
Prevencija je ključna kada je u pitanju zaštita podataka, a DLP se izdvaja u ovoj oblasti. On sprečava izlaganje i krađu podataka u realnom vremenu, pružajući snažne mogućnosti za zaštitu fajlova. Sa DLP-om, osetljivi fajlovi i aplikacije smeštene na laptop i desktop računarima su zaštićeni od neovlašćenog pristupa. Pored toga, omogućava vam da obezbedite sve izložene fajlove u mrežnim deljenim folderima, tako da poverljivi podaci ostanu poverljivi.

DLP Core i DLP Cloud

Prilagođena rešenja za vaše potrebe

Symantec DLP je dostupan u dva seta rešenja: DLP Core i DLP Cloud
DLP Core pruža zaštitu na mestu događaja - na endpointima, mreži i storage lokacijama. Uključuje napredne funkcije kao što su prepoznavanje osetljivih slika i analitika zasnovana na ponašanju korisnika.
Sa druge strane, DLP Cloud vam omogućava da proširite DLP polise na cloud. Nudi potpune kontrole CASB-a (Cloud Access Security Broker) i integriše se sa veb i email gatewayima, obezbeđujući sveobuhvatnu zaštitu podataka za sve vaše digitalne resurse.

Sveobuhvatne usluge za Symantec DLP

Mi smo uz vas

Net++ tehnology pruža i niz usluga koje podržavaju vaše potrebe u vezi sa zaštitom podataka.
Naš tim stručnjaka je spreman da vam pomogne sa konfiguracijom proizvoda, lokalnom podrškom i održavanjem, ocenama zdravlja sistema i sveobuhvatnim obukama za administratore.
Shvatamo da implementacija i upravljanje DLP-om mogu biti kompleksni zadaci, ali sa našim uslugama možete biti sigurni da su vaši podaci u sigurnim rukama.

Ne ostavljajte bezbednost vaših podataka slučaju.

Preuzmite kontrolu uz Symantec Data Loss Prevention i naše stručne usluge.
Zaštitite najvredniju imovinu svog poslovanja već danas.
Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći pri implementaciji i optimizaciji Symantec DLP-a.