• slider 1
  IT profesionalci
  specijalizovani za IT bezbednost
 • slider 2
  Tehnologija + Znanje +
  15 godina Iskustva

Usluge

Managed Security

Naše Managed Security usluge pomoći će vam ne samo da postignete maksimum bezbednosti uz minimalno angažovanje vaših zaposlenih, već i da lakše postignete i održavate usklađenost sa propisima, poput GDPR-a, NIS-a i PCI.

Implementacija

Instalacija proizvoda često zahteva specijalizovana znanja i iskustvo za dato okruženje. Imamo sertifikovane i iskusne ljude koji mogu da "izađu na kraj" i sa vrlo specificnim hardverskim i softverskim okruženjem.

Podrška

Pružamo tehniču podršku po potrebi, prema ugovoru, sa kratkim vremenom odziva. Tehnička podrška uključuje i e-mail ticketing sistem za evidenciju zahteva za podrškom i njihovo praćenje do rešenja.

Obuka

Naši korisnici mogu da imaju najviše koristi od proizvoda samo ako iskoriste sve njegove mogućnosti, zato organizujemo kvalitene, stručne obuke administratora u našem trening centru ili na lokaciji korisnika.

Manage Security - Net++ technology

Managed Security

Sajber pretnje su sve brojnije i složenije, vektori napada raznovrsniji, a budžeti za IT bezbednost najčešće nedovoljni. Manjak zaposlenih u IT sektoru dodatno otežava borbu sa izazovima koji zahtevaju stručnost i posvećenost. Net++ technology Managed Security može da vam pomogne da prevaziđete ove probleme. Naša usluga obuhvata vrhunsku tehnologiju, stručnu podršku, nadgledanje sistema i brze odgovore.

 • Upravljanje sistemima za zaštitu od pretnji

 • Upravljanje sistemima za email bezbednost

 • Upravljanje Firewallima i bezbednošću mreže

 • Odgovori na bezbednosne incidente

Prednosti Managed Security usluga

Prednosti Managed Security usluga

Tehnologija sama nije dovoljna da biste postigli visok nivo bezbednosti. Potrebni su vam stručnjaci koji razumeju pretnje, znaju da odrede prioritete i znaju kako da odgovore na pretnje. Da bi mogli efikasno da se bore sa izazovima moraju da budu stalno u toku sa novim trendovima napada i moraju dobro da poznaju bezbednosna rešenja koja koriste.

Veliki broj preduzeća nema osoblje koje je posvećeno samo pitanju bezbednosti, pa se taj posao poverava sistem administratorima koji su već do guše u poslu. Zato se potkradaju greške, sistem se ne patchuje, softver se na ažurira.

Ulaganje u obrazovanje zaposlenih je dobar potez, ali nije trajno rešenje i može da bude skupo. U turbulentnim vremenima u kojima živimo, ljudi češće menjaju poslove nego ikad ranije. Lako se može desiti da osoba u koju ste polagali nade i uložili puno novca odluči da napusti kompaniju. Vi ostajete bez stručnjaka i bez povrata za uložena sredstva.

Ako se vaša kompanija suočava sa sličnim problemima, naše Managed Security usluge omogućiće vam da teret IT bezbednosti prebacite na nas. Vaši zaposleni će moći da se posvete drugim poslovima i podignu nivo produktivnosti.

Managed Security usluge pomoći će vam ne samo da postignete maksimum bezbednosti uz minimalno angažovanje vaših zaposlenih, već i da lakše postignete i održavate usklađenost sa propisima, poput GDPR-a, NIS-a i PCI.
U slučaju sajber napada, naši stručnjaci pružiće vam podršku i pomoći će vam da uklonite pretnju i sanirate njene posledice. Naš tim vam je na raspolaganju 24/7.

Bezbednost po vašoj meri

Bilo da imate ograničen budžet, nedovoljan broj stručnog osoblja ili vaše poslovanje zahteva bezbednost najvišeg nivoa, Net++ technology Managed Security usluge su rešenje za vas. Naše usluge su fleksibilne i mogu se prilagoditi vašim konkretnim potrebama. Net++ technology Managed Security garantuje:

 •  Stručnost;
 •  Vrhunsku tehnologiju;
 •  24x7x365 podršku;
 •  Izveštavanje.

Kontaktirajte nas

Naše usluge vam zvuče interesantno? Možda možemo i vama da pomognemo, zato nas kontaktirajte.