Secunia

Secunia (Sekunija) je svetski igrač u oblasti Vulnerability Managementa. Portfolio Sekunije obuhvata proizvode za izviđanje ranjivosti (Vulnerability Intelligence), procenjivanje ranjivosti (Vulnerability Assessment ) i alate za automatsko upravljanje zakrpama (patch management) koji će vam pomoći da upravljate i kontrolišete ranjive tačke cele mreže i pojedinačnih radnih stanica.
Secunia rešenja za Vulnerability Management korisnicima omogućavaju da se lako izbore sa glavnim komponentama upravljanja rizicima – novim pretnjama, složenim bezebednosnim rizicima, revizijom i usklađivanjem.

Proizvodi:

Vulnerability Management (VIM)

Secunia Vulnerability Intelligence Manager (VIM) je kompletno softversko rešenje za upravljanje ranjivostima. Pogodno za kompanije svih veličina, Secunia VIM šalje relevantna upozorenja o ranjivosti u realnom vremenu, odabranom administratoru.

Secunia VIM pokriva više od 40,000 sisitema i aplikacija. Upozorenja o ranjivosti softvera šalju se momentalno, a prioritet se određuje prema stepenu ozbiljnosti pretnje, tako da vaš tim neće gubiti vreme i može prvo da se pozabavi najkritičnijim ranjivostima. Upozorenja vam mogu stići na različite platforme, uključujući SMS i email, tako da ćete biti upućeni u pretnje gde god da ste.

Sveobuhvatno izveštavanje omogućava vam da imate uvid u trenutno stanje vaše IT infrastrukture, da upravljate rizicima i ispoštujete usklađenost sa propisima.

Complete Patch Management Software

Secunia CSI 7.0 je rešenje za procenjivanje ranjivosti i upravljanje zakrpama koje kombinuje skeniranje i krpljenje (patching). Ova kombinacija izviđanja ranjivosti, skeniranja ranjivosti, kreiranja zakrpa i primene zakrpa je jedinstvena na tržištu i ono po čemu se Secunia izdvaja od konkurencije.

CSI rešenje je pogodno za svako preduzeće.

Secunia CSI radi interno skeniranje ranjivosti i može da utvrdi bezbednosno stanje praktično svakog programa koji pokreće Microsoft Windows i podržava skeniranje Windows, Apple Mac OSX, Android i Red Hat Enterprise Linux platformi.