Antivirusna zaštita


Na svaki sekund u svetu se desi blizu 32 „cyber“ napada! Sa ovolikom izloženošću „cyber“ opasnostima jasno je da preduzeća i pojedinci moraju posebnu pažnju da posvete bezbednosti podataka i IT sistema, kako bi sprečili da i sami budu žrtve ovakvih napada. Informatička bezbednost (cybersecurity) je najvažniji prioritet.
small bussines      SEP

Backup podataka


Od lidera broj 1 u zaštiti podataka, stižu nova Veritas backup i recovery rešenja za virtualno, fizičko i cloud okruženje. Veritas nastavlja da pomera granice inovacije i kada su backup tehnologije u pitanju, rešenjima koja su pouzdana, jednostavna za korišćenje i dizajnirana za preduzeća svih veličina, od malih, do najvećih.
Backup Exec

Arhiviranje mailova


Arhiviranje podataka omogućava sigurnije čuvanje, lakše upravljanje i brže pronalaženje ključnih informacija.
Enterprise Vault je vodeće rešenje za arhiviranje dokumenata i e-mailova koje omogućava korisnicima da sačuvaju, upravljaju i pretražuju nestruktuirane informacije širom preduzeća.
detaljnije

Enkripcija podatak


Enkripcija je proces u kriptografiji kojim se vrši izmena podataka tako da se informacije, učine nečitljivim za osobe koje ne poseduju određeni ključ. Novom brzinom rada je omogućeno probijanje šifri za sve manje vremena. Uporedo s tim, radilo se i na stvaranju novih, sigurnijih i komplikovanjih algoritama za enkripciju.
detaljnije

System Recovery


Symantec System Recovery 2013 donosi superioran backup i disaster recovery za servere, laptopove i virtualne mašine koji omogućavaju oporavak od perioda neoperativnosti (downtime) ili od nesreće za nekoliko minuta. Omogućava recovery sa fizičke na virtualnu, sa vritualne na virtualnu i sa virtualne na fizičku platformu.
detaljnije

Solutions for Mobility


Symantec, svetski lider u oblasti ICT zaštite, nudi vam sveobuhvatno rešenje za upravljanje, zaštitu i praćenje poslovnih informacija i aplikacija na mobilnim uređajima, unutar i van vaše kancelarije. Mobilni uređaji su postali neizbežni u modernom poslovanju. Izazovi koje mobilnost nosi su sve brojniji i raznovrsniji.
detaljnije

Website bezbednost


Poverenje – ključna reč za e-business
70% online kupaca odbija da učestvuje u online kupovini jer nemaju osećaj sigurnosti u plaćanju. Ono što garantuje sigurnost jesu SSL sertifikati. Studije slučaja pokazuju povećanje prodaje za 10% samo nedelju dana nakon isticanja „sigurnosnog pečata“.
detaljnije

2X softver


2X Software je vodeći proizvođač rešenja za isporuku aplikacija i upravljanje virtualnim radnim stanicama, daljinski pristup i korporativnu mobilnost. Hiljade kompanija širom sveta uverile su se u pouzdanost i skalabilnost 2X proizvoda. Računarstvo u oblaku više nije samo prednost, ono postaje neophodnost.
detaljnije

Virtualizacija


Virtualizacija omogućava da na jednom fizičkom serveru radi više "virtualnih" servera, što drastično menja način funkcionisanja IT-ja, njegov uticaj na posao i na produktivnost zaposlenih.
Prednosti virtualizacije su brojne, a kao ključne se izdvajaju smanjenje troškova i veća efikasnost.
u izradi Veeam

IT Management


Jezgro IT operacija čine rešenja za IT menadžmet. LANDESK, Secunia i ManageEngine nude rešenja za upravljanje IT sistemom, hardverom i softverom, ranjivostima sistema i softverskim zakrpama, koja će vam pomoći da ispunite zahteve usklađenosti, zadovoljite potrebe korisnika i upravljate IT rizicima.
ServiceDesk   LanDesk

Shell Control Box


BalaBitov Shell Control Box je uređaj za monitoring aktivnosti na nivou celog preduzeća koji kontroliše privilegovane pristupe udaljenim IT sistemima, snima aktivnosti kao pretražive tragove koje možete gledati kao film, i na taj način sprečava maliciozne akcije. Integriše se lako u postojeću infrastrukturu.
detaljnije

Paloalto Networks


Palo Alto Networks nudi novu generaciju firewall uređaja visokih performansi i visokog stepena zaštite uz mogućnost rada pod velikim opterećenjem. Palo Alto firewall PA-500 upravlja tokom mrežnog saobraćaja i pruža sigurnost, zaštitu od pretnji, URL filtering i lako upravljanje.
u izradi