Naši partneri

Naš fokus

Symantec je vodeći svetski proizvođač rešenja za sigurnost, storage i upravljanje ITC sistemima koja pomažu korisnicima i organizacijama da bezbedno i efikasno posluju u današnjem okruženju koje pokreću digitalne informacije. Symantec softver i usluge pružaju najviši stepen zaštite, kompletnosti i efikasnosti, pružajući sigurnost bez obzira na način na koji se informacije smeštaju ili koriste.

Dugi niz godina smo vodeći Symantec Partner u Srbiji sa navećim brojem uspešno implementiranih Symantec rešenja, počev od antivirusa i backup rešenja, preko rešenja za visoku raspoloživost sistema (high availability), arhiviranje elektronske pošte i dokumenata, rešenja za enkripciju – šifrovanje i rešenja za sprečavanje curenja, gubitka podataka (data loss prevention).

Symantec je od početka bio u našem fokusu i ostao naš najvažniji partner sa kojim smo razvili duboku i intenzivnu saradnju. Naša specijalizacija za mnogobrojne Symantec proizvode i rešenja nam je omogućila da postanemo i prvi (za sada i jedini) Symantec Authorized Technical Support Partner u Srbiji što govori o našoj sposobnosti i predanosti u podršci našim korisnicima. Autorizacija za tehničku podršku pored garancije visokog kvaliteta usluge omogućava nam i direktni pristup višem nivou Symantec tehničke podrške što za naše korisnike znači brzo i kvalitetno rešenje svakog problema.

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks je pionir nove generacije mrežne bezbednosti. Svojom inovativnom platformom štiti vašu mrežu i omogućava siguran rad velikom broju aplikacija koje se na mreži nalaze. Jezgro ove platforme je firewall nove generacije koji omogućava uvid u rad aplikacija i kontrolu nad njima, kao i kontrolu nad korisnicima i drugim sadržajima unutar firewall-a, uz optimalno korišćenje hardverske i softverske arhitekture. Jedinstvenost ove platforme ogleda se u njenoj sposobnosti da istovremeno identifikuje, kontroliše i omogućava bezbedan rad aplikacija i da sve vreme kontroliše sadržaj svih pretnji. Platforma ne zahteva dodatne uređaje i dodatke za bezbednost. Ova platforma pokriva širok opseg zahteva bezbednosti mreže, od data centra sve do udaljenih lokacija mreže, uključujući filijale i mobilne uređaje.

2X software

2X Software je vodeći proizvođač rešenja za isporuku aplikacija i upravljanje virtualnim radnim stanicama, daljinski pristup i korporativnu mobilnost. Hiljade kompanija širom sveta uverile su se u pouzdanost i skalabilnost 2X proizvoda. Računarstvo u oblaku više nije samo prednost, ono postaje neophodnost. 2X nudi široku paletu rešenja koja će učiniti prelazak na "cloud" jednostavnijim i pristupačnijim.

ManageEngine

ManageEngine je proizvođač softvera za upravljanje mrežama, patch management, help desk, nadgledanje mrežnog protoka i plaćanje i upravljanje istim, hardware i software inventory, za sprovođenje ITIL standarda i za upravljane serverima, desktop računarima i aplikacijama.

VMware

VMware, sa više od 300,000 korisnika, je svetski lider na polju virtualizacije i cloud infrastrukture. VMware rešenja za virtualizaciju infrastrukture, servera i desktop računara, omogućavaju znatne uštede i optimizaciju resursa organizacijama svih veličina.
 

Veeam

Veeam® Software je proizvođač softverskih rešenja za upravljanje virtualnom infrastrukturom i zaštitu podataka u virtualnom i cloud okruženju. Veeam Software je Elite VMware Technology Alliance partner i Microsoft managed partner. Veeam rešenja omogućavaju korisnicima da smanje troškove, minimalizuju rizik i potpuno iskoriste prednosti virutalizacije.
 

janusSEAL

janusSEAL Documents omogućava korisnicima da klasifikuju Microsoft® Word, Excel® i PowerPoint® dokumenta primenjujući zaštitne oznake.
janusSEAL for Outlook omogućava organizacijama da implementiraju i sprovode polisu/pravilo proaktivnog označavanja e-poruka. Integriše se sa uobičajenim email gateway-ima. Odmah je spreman za raspoređivanje. Centralno se konfiguriše korišćenjem tehnologije Microsoft Group Policy.
 

Red Hat

Red Hat je vodeći svetski provajder za open source tehnološka rešenja i Linux. U ponudi Red Hat-a nalaze se platforme za operativne sisteme, virtualizacija, middleware, aplikacije, rešenja za upravljanje i SOA.
 

LANDesk

LANDesk je vodeći provajder rešenja za upravljanje životnim ciklusom sistema, endpoint bezbednost i upravljanje IT sistemima na desktop računarima, serverima i mobilnim uređajima. LANDesk rešenja omogućavaju upravljanje korisnicima pomoću jedne konzole, ne zahteva veliku infrastrukturu i obezbeđuju značajan ROI hiljadama korisnika širom sveta. LANDesk je jedini vendor koji istovremeno svrstan u 3 Gartnerova Magic Quadrant-a i to za:
1) Klijent menadžment,
2) Endpoint zaštita i
3) IT Service Support Management Tools
(alati za IT servis podršku).