Iskustvo, sertifikacije i naši korisnici najbolje govore o nama

Preduzeće Net++ technology osnovano je 2002. godine u Beogradu. Od samog osnivanja fokus našeg poslovanja usmeren je ka ICT bezbednosti, zaštiti podataka, sigurnosti i upravljanju računarskim mrežama i sistemima. 2003. godine odlučili smo da zadržimo mali broj pažljivo biranih vendora/partnera, čije proizvode nudimo našem tržištu, da se što bolje upoznamo sa njihovim proizvodima i postignemo visok nivo specijalizacije za iste.

Naša interesovanja i oblasti specijalizacije menjali su se i proširivali uporedo sa promenama i evolucijom ITC industrije. Pored sigurnosti i zaštite podataka u užem smislu (antivirus i antispam zaštite, zaštita od upada i napada, firewall i intrusion detection i sl.) korisnicima nudimo i proizvode za backup/restore, disaster recovery, arhiviranje emailova i fajlova, šifrovanje (encryption) i zaštitu od curenja podataka (data loss prevention - DLP), kao stepenicu više u razvoju informatičke sigurnosti. Među prvima u Srbiji prepoznali smo značaj virtualizacije IT sistema i uključili se u ovaj segment IT tržišta, kroz ponudu VMware proizvoda. I dalje pratimo trendove, pa nismo preskočili da uvrstimo i cloud computing u našu ponudu.

Naša misija je da vam ponudimo najbolja softverska rešenja, i da vam uz najkvalitetniju podršku i stručne savete pružimo oslonac u poslovanju i budemo deo slagalice koji vam nedostaje na putu ka uspehu.

Zajedno sa vama utvrdićemo vaše potrebe i ciljeve, i raditi na njihovom ostvarenju. Ukazaćemo koje su opcije pred vama i pronaćićemo rešenja koja su okviru vaših mogućnosti i planiranog budžeta.

Verujemo u otvorenu komunikaciju i partnerski odnos. Posvećeni smo korisnicima i oni se u svakom trenutku mogu osloniti na naše znanje i iskustvo. Konstantnim ulaganjem u znanje i stalnim usavršavanje produbljujemo odnos poverenja.

Najposvećeniji Symantec partner u Jugoistočnoj Evropi


U februaru 2011. proglašeni smo za Najposvećenijeg Symantec partnera u Jugoistočnoj Evropi za fiskalnu 2011. godinu (Most dedicated Symantec branded partner in SEEHR / FY11) od strane Symantec korporacije. Među više od 30 Symantec partnera u regionu Jugoistočne Evrope i Mađarske, mi smo se istakli najboljim rezultatima u prodaji i implementaciji Symantec proizvoda.

Početkom novembra 2011. postali smo i prvi Symantec Specialist Partner u Srbiji, za dve oblasti arhiviranje i eDiscovery i Enterprise Security. Symantec Specialization je priznanje koje Symantec dodeljuje odabranim partnerima za pokazano znanje i stručnost u određenoj oblasti.

Verujte kompaniji kojoj
veruju uspešni

"Sve vreme naše saradnje imam utisak da smo prvi, najveći i najvažniji klijent iako znam da to nismo. Nadam se da će saradnja između naše dve firme trajati dugo i na obostrano zadovoljstvo"
Danilo Savić, IT Manager
Credy banka A.D., Kragujevac
"Koristimo Net++ technology tehničku podršku za sva naša Symantec rešenja. Uvek dobijamo brze, dobre odgovore i pomoć od tima Net++ tehničke podrške. Sa puno poverenja preporučujem Net++ technology kompaniju i Symantec proizvode za bezbedonosno softversko rešenje"
Aleksandar Šević, IT Manager
Putnik A.D., Beograd
"Veoma smo impresionirani profesionalnošću ljudi iz Net++ technology u ispunjavanju naših specifičnih zahteva. Njihovo poznavanje Symantec palete proizvoda, kao i znanje pokazano prilikom implementacije odredjenih rešenja u naše veoma kompleksno okruženje su za svaku pohvalu. Ipak verujemo, da i pored dokazane stručnosti i profesionalnog ophodjenja, njihova najvaznija osobina jeste što umeju da saslušaju korisnika u potpunosti i da ponude odnosno implementiraju pravo rešenje za naše potrebe.
Hvala Net++, pravo je zadovoljstvo raditi sa Vama"
Mihajlo Veličković, country it manager
Coca-Cola Hellenic, Srbija

Prijavite sa na našu mailing listu

() -
* obavezno polje