O Veeam Software

Veeam® Software je proizvođač softverskih rešenja za upravljanje virtualnom infrastrukturom i zaštitu podataka u virtualnom i cloud okruženju. Veeam Software je Elite VMware Technology Alliance partner i Microsoft managed partner. Veeam rešenja omogućavaju korisnicima da smanje troškove, minimalizuju rizik i potpuno iskoriste prednosti virutalizacije.

Proizvodi:

Veeam Backup & Replication™ uz vPower™ pruža naprednu zaštitu podataka u virtualnom okruženju. Omogućava backup VMware i Hyper-V virtualnih mašina, kao i recovery i replikaciju. Ovo rešenje je vodeće rešenje na tržištu za VM backup, jer štedi vreme, eliminiše rizike i drastično smanjuje kapitalne i operacione troškove.
Veeam ONE™ je jedinstveno i moćno rešenje, jednostavno za korišćenje, koje pruža 24x7 monitoring u realnom vremenu, analizu performansi, optimizaciju resursa i izveštavanje za VMware i Hyper-V. Razvijen iz Veeam Monitor™, Reporter™ i Business View™, Veeam ONE ima sve najvažnije funkcije neophodne administratorima za virtualizaciju, a uz to je i prostupačan.
Veeam proširuje VMware monitoring na Microsoft System Center uz Veeam Management Pack™ (MP) i na HP Operations Manager uz Veeam Smart Plug-in™ (SPI). Veeam MP i SPI omogućavaju upravljanje fizičkim i virtualnim infrastrukturama i aplikacijama sa jedne konzole, eliminišući potrebu za dodatnim okvirima za monitoring.

Veeam Backup & Replication za VMware i Hyper-V

Veeam Backup & Replication obezbeđuje brz, fleksibilan i pouzdan oporavak virtualizovanih aplikacija i podataka. Objedinjuje backup i replikaciju u jednom rešenju, povećava vrednost backup-a i značajno unapređuje zaštitu podataka za VMware vSphere i Microsoft Hyper-V.

Najbolji VM Backup

Veeam Backup & Replication je kreiran specijalno za virtualno okruženje kako bi obezbedio brz backup i recovery virtualnih mašina, bilo na VMware ili na Hyper-V. Sa jednom licencom i jednom konzolom, dobijate zaštititu čitave virtualne infrastrukture najboljih karakteristika, kao što su Instant VM Recovery, Instant File-Level Recovery, 2-u-1: backup i replikacija, built-in de-duplikacija, centralno upravljanje i još mnogo toga.
Bilo da koristite VMware, Hyper-V ili kombinaciju oba – Veeam Backup & Replication pokriva sve!

Smanjite troškove i maksimizujte učinak virtualizacije

Veeam Backup & Replication štiti sredstva uložena u virtualizaciju tako što pomaže održanje kontinuiteta poslovanja i obezbeđuje alate neophodne za očuvanje fleksibilnosti i agilnosti, prateći na taj način potrebe oranizacije, koje se stalno menjaju.

Veeam Backup & Replication je mnogo jednostavniji i jeftiniji za licenciranje i održavanje nego stari backup alati. Licencira se po CPU socketu i uključuje backup, replikaciju, deduplikaciju, multi-hypervisor podršku i centralno upravljanje. Nema dodatnih troškova po aplikaciji, po VM-u ili po hostu. Veeam Backup & Replication obezbeđuje najsveobuhvatniju zaštitu virtualne infrastrukture za samo deo cene drugih alata koji se nalaze na tržištu.

Veeam Backup & Replication Cloud Edition

Veeam Backup & Replication Cloud Edition pomaže vam u zaštiti podataka u slučaju katastrofe tako što vam omogućava da na lak način kopirate VMware i Hyper-V backup u cloud. Podržano je preko 15 vodećih javnih cloud storagea i cloud platformi.

Veeam Backup Essentials
Pristupačan backup za mala preduzeća

Malim preduzećima je potrebna pouzdana zaštita podataka isto koliko i velikim. Veeam Backup Essentials ima sve odlike i prednosti Veeam Backup & Replication rešenja po povoljnoj ceni, prilagođeno potrebama malog preduzeća. Namenjen je preduzećima sa manje od 200 zaposlenih i virtualnim okruženjem sa 2, 4 ili 6 socketa.

Veeam Backup Management Suite
Vidljivost, skalabilnost, kontrola

Veeam Backup Management Suite pruža naprednu zaštitu podataka za VMware and Hyper-V okruženja svih veličina. Uz sve funkcije koje su bouhvaćene Veem Backup & Replication rešenjem, sa Veeam Backup Management Suite dobijate i potpunu vidljivost backup infrastrukture, napredan monitoring svih backup poslova i resursa, kratko izveštavanje i detaljnu dokumentaciju statusa, performansi, dostupnosti, korišćenja bekapa i više.