Faster, Stronger Backup

Symantec Backup Exec 2014

Symantec Backup Exec 2014 donosi moćan, fleksibilan i jednostavan backup i recovery za zaštitu čitave infrastrukture bilo da se radi o fizičkoj, virtualnoj ili kombinaciji obe. Koristeći moderne tehnologije, Backup Exec pravi rezervne kopije podataka u lokalu ili sa udaljenih lokacija na bukvalno sve vrste storage uređaja uključujući traku, disk i cloud. Oporavak je brz i efikasan. Sa samo nekoliko klikova, brzo ćete pronaći i oporaviti granularni fajl ili aplikacije, VM-ove i servere direktno sa backup storage-a.

Nove karakteristike

I do 100% brži backup

Sada i do 100% brži backup i deduplikacija, Backup Exec 2014 pomaže da uradite backup brže, skraćujući vreme potrebno za backup sistema.

Podrška za Windows Server 2012 i 2012 R2

Backup Exec 2014 u potpunosti podržava Windows Server 2012 i Windows server 2012 R2. Možete uraditi bakup i oporaviti Windows Server 2012 i 2012 R2 na bilo kom nivou, kad god i kako god vam odgovara.

Granular Recovery za Exchange 2013 i SharePoint 2013

Backup Exec proširuje svoju tehnologiju granularnog oporavka na Exchange 2013 / 2013 SP1 i SharePoint 2013 / 2013 SP1.

Superiorni uvidi u backup zadatke

Nadgledanje statusa svih backup zadataka sa jednog mesta uz novi backup job monitor. Uštedećete vreme i lakše ćete kreirati backup zadatke upravljajući većim brojem servera pomoću samo jednog backup zadatka.

Jednostavan prelazak na novu verziju

Pređite na Backup Exec 2014 brzo i jednostavno. Backup Exec zadržava backup zadatke i podešavanja sa starijih verzija, Backup Exec 12.5, 2010 i 2012.

Podrška za Amazon Cloud Gateway VTL

Backup Exec 2014 nastavlja da proširuje svoje cloud mogućnosti, nudeći fleksibilne cloud opcije kao alternativu ili dodatni storage resurs.

Symantec Technical Assistance Partner Program
Symantec Gold Partner

Ključne prednosti

 • Eliminiše potrebu za dodatnim rešenjima koja povećavaju vreme potrebno za upravljanje i umnožavaju backup zadatke, prave duplikate podataka, povećavaju troškove storage-a. Backup Exec 2014 je jedno rešenje koje objedinjuje sve te poslove i štiti virtualno i fizičko okruženje.
 • Brz i pouzdan backup koji je i do 100% brži od ranijih izdanja, odnosi se i na backup VMware i Hyper-V virtualnih mašina.
 • Drastično smanjuje periode kada računar nije u funkciji i gubitak podataka tako što brzo vraća ono što vam je potrebno, onda kad vam je potrebno.
 • Efikasno vraća podatke direktno sa storage-a, što pojednostavljuje i ubrzava oporavak kad vam je najpotrebniji. Više nećete gubiti vreme tražeći backup, otkrivajući šta je tu sačuvano i tražeći konkretnu datoteku.
 • Štiti više podataka svodeći na minimum vreme potrebno za backup sistema, mrežni saobraćaj i prostor na disku potreban za čuvanje backup fajlova, jer su u njega integrisane tehnologije deduplikacije i arhiviranja.
 • Svodi na minimum CPU, memoriju i uticaje I/O opterećenje performansi na virtualni host kada obavlja backup virtualnih mašina.
 • Upravlja celokupnim backup okruženjem iz jedne upravljačke konzole štedeći vam vreme, novac i smanjujući kompleksnost.


Ključne karakteristike

 • Zaštita virtualnog i fizičkog okruženja jednim rešenjem.
 • Brzo snimanje virtualne mašine kroz duboku integraciju sa Microsoft® Volume Shadow Copy Service (VSS) i VMware’s vStorage APIs for Data Protection (VADP) svodi na minimum CPU, memorju, i uticaje I/O opterećenje performansi na virtualni host.
 • Backup na disk, traku i cloud.
 • Brz, efikasan i raznovrsan oporavak koji brzo vraća virtualne mašine, servere, aplikacije, baze podataka, fajlove/foldere ili granularne objekte u nekoliko sekundi.
 • Integrisan oporavak sa fizičke u virtualnu (P2V) i sa virtualne na fizičku (V2P) sredinu.
 • Fleksibilna deduplikacija podataka u blokovima u virtualnom i fizičkom okruženju.
 • Automatski otkriva i štiti VM-ove čim se pojave tako da možete da budete sigurni da su bezbedni od prvog dana.
 • Jednostavan interfejs sa inteligentnim kontrolnim tablama i intuitivnim čarobnjakom omogućavaju vidljivost koja vam je potrebna za praćenje, nadgledanje i upravljanje svakim backup i recovery zadatkom.
 • Automatski verifikuje mogućnost oporavka svakog VM backupa.